dzwignia hamulca ręcznego

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jkam
    Classic
    • 2010
    • 15

Witam
    Kolejny problem w moim Skodilaku. Od samego początku w tylnej części auta (okolice bagażnika) z prawej strony słychać podczas pokonywania nierówności jakieś trzeszczenie. Byłem już dwa razy w serwisie i nie udało się usunąć tych odgłosów. Na pewno nie jest to kanapa ("uszy" zamków kanapy oklejone taśmą izolacyjną) i nie jest to półka. Nie mam już pomysłów co to może być. Jest to bardzo irytujące szczególnie przy dłuższej jeździe. Może macie jakieś pomysły?
    I drugie pytanie. Czy pierwszy przegląd instalacji gazowej po 1500 km jest faktycznie bezpłatny (jak to mówią przy zakupie), czy jednak trzeba się przygotować na jakieś koszty?
    Pozdrawiam
  • masiek
    Drive
    • 2009
    • 47

Niedawno podczas zaciagania ręcznego coś trzasnęło i od tej pory dzwignia mi sie nie blokuje tylko lata od góry do dołu. hamulec dziala tylko ze nie blokuje sie dzwignia. Ma ktoś pomysł jak to zrobić domowym sposobem???
    1.8 AGN 20V SLX '99

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

mozliwe ze czyli wrozenie z fusów a wiec mozliwe ze ukruszyla sie zapadka ktora mozesz wymienic

Komentarz

• masiek
        Drive
        • 2009
        • 47

A jak sie wogóle za to zabrać? :roll:
        1.8 AGN 20V SLX '99

Komentarz

• sylwek44
          Drive
          • 2009
          • 71

napisz mi na skrzynkę [email protected] email to Ci prześlę skan z książki

Komentarz

Pracuję...